مدیرکل دفتر توسعه خدمات بازرگانی سازمان توسعه تجارت گفت: تجربه نشان داده شوکهای ارزی نمیتواند موجب رکود واردات شود یا تغییر چشمگیر تراز تجاری را به همراه داشته باشد اما در نهایت این موضوع میتواند در بلندمدت آثار مخربی بر تورم و صادرات داشته باشد.
توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات به مؤسسات و سازمانها این امکان را میدهد که فعالیتهای تجاری و مبادلات خود را با سرعت و انعطافپذیری بیشتری انجام دهند.
مزیت نسبی می گوید اگر یک کشور می تواند در تولید دو کالا مثلا پنبه و کاکائو از یک شریک تجاری بهتر باشد، ولی باز هم برای آن کشور بهتر است در تولید کالایی تخصصی شود که نسبت به شریک تجاری و کالای دیگر، بهتر آن را تولید می کند.
رییس کل بانک مرکزی در پیامی به همایش یورومانی، روابط تجاری و اقتصادی را بهترین راه برای تحقق جهانی سرشار از صلح درازمدت و واقعی دانست، وی دراین راه، ایران را شریکی قابل اعتمادی برای صلح وتجارت خواند.
مدیر عامل بورس کالای ایران در هشتمین همایش چشم انداز صنعت فولاد و معدن ایران به توسعه بازار فولاد در این بورس اشاره کرد و گفت: کارکردهای اصلی بورس کالای ایران در اقتصاد کشور تسهیل معاملات، پوشش ریسک، تامین مالی، کاهش هزینه معاملات، افزایش شفافیت، تنظیم و توسعه بازار، کشف قیمت عادلانه و افزایش نقدشوندگی است.
حجم مبادلات کشاورزی ایران و بلاروس از ژانویه تا نوامبر ۲۰۱۷ رقم ۱۴.۵ میلیون دلار بوده و این مبادلات بیشتر در رابطه با واردات محصولات کشاورزی از ایران بوده است.
رئیس فدراسیون واردات ایران با انتقاد شدید نسبت به نوسانات غیرمنتظره نرخ ارز در بازار، گفت: متاسفانه نوسانات اخیر، بلاتکلیفی زیادی برای تجار در بازپرداخت وامهای ارزی ایجاد کرده است.
دبیر دوم رایزن بازرگانی چین در ایران از ایجاد فرصتی برای تجارت در فضای مجازی میان شرکتهای کشورهای مختلف جهان، توسط "شورای توسعه تجارت خارجی چین" خبر داد.
ترخیص کالا فرآیندی است که درآن میتواند کالای وارداتی به کشور را با استفاده از یک سری عملیات انجام دهید.البته ترخیص کالا تنها برای واردات کالا مورد استفاده قرار نمی گیرد و برای صادرات کالا نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
سفیر جمهوری خلق چین در تهران ارزش تجاری ایران و چین در ۱۱ ماهه سال ۲۰۱۷ میلادی را ۳۳ میلیارد و ۶۶۰ میلیون دلار اعلام کرد که در همسنجی با پارسال ۲۰.۵ درصد افزایش داشته است.